Έπιπλα και διακόσμηση που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Σύνθεση Λία 2,70*0,50

350.00

H Σύνθεση Λία αποτελείται από ένα μπουφεδάκι στη διάσταση 2,70*0,50 με δυο κομψά και πρακτικά συρτάρια που μπορούν με άνεση να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο, συνοδεύεται από δύο κρεμαστά ντουλάπια για να ενσωματώσετε τις διακοσμητικές σας ιδέες και 2 επιβλητικά ραφάκια κατάλληλα να κρεμαστούν σε όποιο ύψος επιθυμείτε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αγκαλιάζει τον χώρο του σπιτιού σας και να τον μετατρέπει σε μια στέγη πραγματικής ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Διαθέσιμο

Κωδικός: synuesh lia 2.70*0.50 Κατηγορία:

Μία σύνθεση σε minimal γραμμές τόσο απλή και λειτουργική που έρχεται με μεγάλη ευκολία να μας θυμήσει πόσο άψογο αποτέλεσμα μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν η άνεση συναντήσει την λειτουργικότητα.

Η σύνθεση είναι κατασκευασμένη απο ξυλο με φυσική απομίμηση σε ανάγλυφη ποιότητα.Αποτελείται από το μπουφεδάκι το οποίο μπορούμε να  αυξομειώσουμε σαν διάσταση ώστε να είναι ακριβώς στις διαστάσεις του χώρου σας καθώς επίσης μπορούμε να αλλάξουμε και την απόχρωση του ξύλου ώστε να συνδιάζεται απόλυτα και με τα υπόλοιπα έπιπλα που έχετε στον χώρο σας. Επιπλέον περιλαμβάνει κρεμαστά ντουλάπια και ράφια ώστε να τακτοποιήσετε όλα τα αντικείμενά σας.

manufacturer

Δήμητρα Τσαρτσάφη

Κριτικές


Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Σύνθεση Λία 2,70*0,50”