Έπιπλα και διακόσμηση που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Κρεβατοκάμαρα CARAMEL 160×200

1,000.00

Κομψό σετ κρεβατοκάμαρας από ξύλο δρυς. Αποτελείται από το κρεβάτι, 2 κομοδίνα,  ψηλή συρταριέρα με 6 συρτάρια και όρθιο καθρέπτη με αποθηκευτικό χώρο. Ξεχωρίζει το κεφαλάρι της με δύο κυλινδρικά μαξιλάρια ντυμένα με δερματίνη καθώς και ο διακοσμητικός καθρέπτης που διατρέχει τόσο το κεφαλάρι όσο και την συρταριέρα αλλά και τα κομοδίνα.

Fields marked with an * are required

Διαθέσιμο

Η κρεβατοκάμαρα CARAMEL αποτελεί έμπρακτο δείγμα υψηλής αισθητικής που πηγάζει από το πάθος μας να σας προσφέρουμε έπιπλα με στυλ και κομψότητα.

Το κρεβάτι αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς με τον περιμετρικό καθρέπτη στο κεφαλάρι και την λευκή δερματίνη σε 2 κυκλικές ταπετσαρίες. Τα κομοδίνα και η συρταριέρα σχεδιασμένα σε πομπέ γραμμή προσφέρουν στοιχεία κλασσικής ηρεμίας και φυσικής πολυτέλειας, ενώ η ψηλή συρταριέρα με επένδυση καθρέπτη συνδέει την ομορφιά με την λειτουργικότητα αφού χρησιμοποιείται όλος ο εσωτερικός χώρος της.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων που διαθέτουμε, αλλά και να ολοκληρώσετε την εικόνα της κρεβατοκάμαράς σας με μια αντίστοιχη ντουλάπα.

manufacturer

OEM

Κριτικές


Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Κρεβατοκάμαρα CARAMEL 160×200”