Έπιπλα και διακόσμηση που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Σαλόνι ΈΛΕΝΑ, 3Θ + 2Θ 2,40*0,90 ΚΑΙ 1,90*0,90

1,060.00

Κομψό και μοντέρνο σαλόνι με κλασσικά στοιχεία σχεδιασμού. Αποτελείται από τριθέσιο και διθέσιο καναπέ από ξύλο οξιάς που κοσμούνται από μεταλλικούς καμπαράδες στα μπράτσα.

Διαθέσιμο

Κωδικός: saloni-elena Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

Ένα σαλόνι που ενσωματώνει κλασσικές σχεδιαστικές φόρμες παραμένοντας όμως πάντα σύγχρονο και διαχρονικό.

Το σαλόνι ΈΛΕΝΑ αποτελείται από έναν τριθέσιο και έναν διθέσιο καναπέ κατασκευασμένους από ξύλο οξιάς. Η παραγωγή τους γίνεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και επιλέγοντας τις πιο σύγχρονες πρώτες ύλες ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντοτε εγγυημένης ποιότητας.

Ο κομψός του σχεδιασμός ξεκινά από την καμπυλόγραμμη πλάτη που οδηγεί το μάτι νοητά στα φαρδιά καμπυλωτά μπράτσα διακοσμημένα με δύο σειρές από μεταλλικούς καμπαράδες, ενώ καταλήγει σε εντυπωσιακά κυλινδρικά ποδαράκια βαμμένα με ασημί μεταλλική βαφή.

Τόσο οι διαστάσεις, όσο και ο συνδυασμός υφασμάτων και χρωμάτων αποτελούν δική σας επιλογή ώστε να δημιουργήσετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τέλος, μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο τραπεζάκι σαλονιού από την μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε και να ολοκληρώσετε έτσι την εικόνα του σαλονιού σας.

Το σαλόνι ΕΛΕΝΑ παράγεται και ως γωνιακός καναπές στην τιμή των 1.150€.

manufacturer

Δήμητρα Τσαρτσάφη

Κριτικές


Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Σαλόνι ΈΛΕΝΑ, 3Θ + 2Θ 2,40*0,90 ΚΑΙ 1,90*0,90”