Έπιπλα και διακόσμηση που διεγείρουν τις αισθήσεις!

Σαλόνι Γωνία SMART 1,70*2,70*80m

610.00

Η έξυπνη επιλογή για το σαλόνι σας!

Ένας μοντέρνος και πρακτικός γωνιακός καναπές κατασκευασμένος από ελληνικά υλικά στις άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις μας. Διαθέτει ένα συρόμενο μηχανισμό στη μεγάλη του πλευρά που με μια απλή κίνηση μετατρέπεται σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι, εύκολο να χρησιμοποιηθεί από όλους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Διαθέσιμο

Κωδικός: saloni-gonia-smart Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , ,

Όταν η πρακτικότητα συνδυάζεται με μια ασυναγώνιστη τιμή, τότε το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά έξυπνη επιλογή για το σαλόνι σας!

Ο γωνιακός καναπές SMART κατασκευάζεται από ξύλο οξιάς με λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο σε κάθε στάδιο παραγωγής αλλά και σε όλες τις πρώτες ύλες ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα ποιοτικά εγγυημένο.

Ο σχεδιασμός του είναι κομψός και μοντέρνος την ώρα που με μια απλή κίνηση μπορείτε να τον μετατρέψετε σε ένα άνετο και αναπαυτικό διπλό κρεβάτι και να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες σας. Φυσικά μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση και για φοιτητικά σπίτια με περιορισμένους χώρους.

Έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε τόσο τις διαστάσεις του όσο και τον συνδυασμό υφασμάτων και χρωμάτων που επιθυμείτε με βάση το γούστο και την προσωπικότητά σας.

manufacturer

Δήμητρα Τσαρτσάφη

Κριτικές


Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γίνετε ο πρώτος που θα αφήσει μια κριτική για το “Σαλόνι Γωνία SMART 1,70*2,70*80m”