Τα πιο περίεργα και μοντέρνα έπιπλα που είδατε ποτέ

Υπάρχουν στιγμές που ο μαγικός χώρος του επίπλου και της διακόσμησης μας συναρπάζει. Έτσι συγκεντρώσαμε μία υπέροχη συλλογή από περίεργα έπιπλα με μοντέρνο σχεδιασμό που έχουν ως βασικό στοιχείο το στυλ αλλά και την πρακτικότητα.

Σίγουρα οι συγκεκριμένες δημιουργίες είναι εκκεντρικές και αρκετά τολμηρές αλλά θα μπορούσαν να κάνουν έναν χώρο να ξεχωρίσει αν και οι τιμές του δεν είναι και τόσο φιλικές προς τον Έλληνα καταναλωτή εν έτη 2016.

Απολαύστε την μοναδική συλλογή περίεργων επίπλων και περιμένουμε το σχόλιο σας:

1) Το τραπεζάκι «Spilled Milk» είναι μία δημιουργία από τον σχεδιαστή επίπλων Τζον Νογιάνεσινγκ. Η έμπνευση στον Νορβηγό καλλιτέχνη ήρθε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα όταν απολάμβανε το πρωινό του και χύθηκε η κανάτα με το γάλα στο γυάλινο τραπεζάκι που είχε μπροστά του στο σαλόνι του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει την δημιουργία αυτού του μοντέρνου τραπεζιού για μία εκδήλωση χωρίς ωστόσο να το διαθέτει προς πώληση. Μετά την έκθεση ο Τζον Νογιάνεσινγκ είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 30 παραγγελίες με αποτέλεσμα σήμερα να πωλείται έναντι 1400 ευρώ. Το τραπεζάκι είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο ένα ένα αποκλειστικά από τον ίδιο έχοντας και την ομώνυμη υπογραφή

περίεργα έπιπλα - μοντέρνο τραπεζάκι Spilled Milk

2) Ένα τραπεζάκι και μία καρέκλα, πραγματική ψυχεδέλεια από τον σχεδιαστή επίπλων Όσιαν Μπατίκα Γουίλιαμς. Και οι δύο οι δημιουργίες είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από ασημικά Christofle. Οι συγκεκριμένες δημιουργίες ακολουθούν όλους τους κανόνες ανατομικότητας και πρακτικότητας και σίγουρα ενισχύουν το πνεύμα της ανακύκλωσης. Το κόστος για την καρέκλα και το τραπεζάκι ανέρχεται 3200 και 5600 αντίστοιχα. Αν αναλογιστείτε ότι πρόκειται για ασημικά Christofle το κόστος δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο φαίνεται.

Περίεργα έπιπλα - τραπεζάκι και καρέκλα από ασημικά Christofle

3) Από μία συλλογή με περίεργα έπιπλα δεν θα μπορούσε να λείπει σε καμία περίπτωση ο καναπές «Сonvertible sofa» της Τζούλια Κονονένκο. Μία δημιουργία της γνωστής και αναγνωρισμένης σχεδιάστριας επίπλων που δίνει την τέλεια λύση όταν υπάρχει πρόβλημα χώρου. Ο μοντέρνος καναπές που με δύο κινήσεις γίνεται τραπεζαρία και σκαμπό. Το κόστος της εν λόγο δημιουργίας δεν ξεπερνάει τα 1700 ευρώ.

Ένα σχόλιο στο “Τα πιο περίεργα και μοντέρνα έπιπλα που είδατε ποτέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *