10 έξυπνοι μηχανισμοί που μετατρέπονται σε κρεβάτι

Πάντα υπάρχουν έξυπνοι μηχανισμοί για να αποθηκεύσουν αντικείμενα, να κρύψουν μηχανισμούς ή να φιλοξενήσουν κρεβάτια έτοιμα να συνδυάσουν το στυλ με την κομψότητα και την λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

1.  Σε μικρά διαμερίσματα  προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε το κάθε τετραγωνικό εκατοστό χρησιμοποιώντας πρακτικές λύσεις και έπιπλα πολλαπλής χρήσης. Για παράδειγμα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον τοίχο πίσω από τον καναπέ χρησιμοποιώντας μόνο 40 εκατοστά βάθος για να κρύψουμε ένα μονό ή διπλό κρεβάτι, δίνοντας λύση στη φιλοξενία ενός επισκέπτη.

furniture-for-small-living-room-inspiration-swing-by-clei

room_diplo_banner

room_mono_banner391605folding-beds-modern-furniture-design-ideas-space-saving-5

2.  Πολύ πρακτική λύση για την  κάλυψη μιας επιπλέον θέσης κρεβατιού αποτελεί και η χρησιμοποίηση διάφορων καινοτόμων μηχανισμών.

Inspiring-small-sectional-sofa-bed-small-futon-image-idea joyful-sofa-bed-furniture-master-P75zG klik-klak-sofa-bed-Dorm-Furniture-Futon-Small-Chair-Bed

0

small sofa bed sofa-beds-for-small-spacessmall-sofa-beds-for-small-roomsbook_sofa_bed_ja6cb (1)Sofa-Beds-Futons-for-Small-Rooms-1folding-beds-modern-furniture-design-ideas-space-saving-2αρχείο λήψηςimagesmodern-sofa-beds-momentoitalia (30)monoopenremarkable-small-loveseat-sofa-bed-t9lCk-poufpleasant-small-sofa-beds-for-small-spaces

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *