Έξυπνα Διαχωριστικά

Άν έχετε ένα πολύ μικρο διαμέρισμα  όπου αναγκαστικά οι χρήσεις είναι πολλαπλές ή ένα αρκετά μεγάλο διαμέρισμα που δείχνει αχανές, τότε η λύση του διαχωριστικού είναι μοναδικά όμορφη και καλαίσθητη.

images (1)Τα Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου είναι μια πολύ έξυπνη λύση για όλους τους τύπους σπιτιών και μία πολύ όμορφη ιδέα για να δημιουργήσετε νοητά χωρίσματα. Αν για παράδειγμα έχετε ένα μικρό studio ή ένα μικρό διαμέρισμα όπου για παράδειγμα πρέπει να συνυπάρξουν η κρεβατοκάμαρα με το σαλόνι ή αντίθετα διαθέτετε ένα μεγάλο χώρο για σαλόνι όπου θα θέλατε να δημιουργήσετε μικρές γωνιές τότε η εικόνα του διαχωριστικού είναι πραγματικά η τέλεια λύση.

Ως Διαχωριστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

1.  Κατασκευές από κινητές βιβλιοθήκες  ή εντοιχισμένες μέσα σε γύψινες κατασκευές

«Έξυπνα» διαχωριστικά χώρου 2

Το όφελος μιας τέτοιας κατασκευής είναι ότι διαχωρίζεται και οριοθετείται ο χώρος χωρίς να χάνεται η οπτική επαφή ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα  συνύπαρξης διαφορετικών χρωμάτων .

2. Κατασκευές από ξύλο, κλαδιά, έτοιμα διαμορφωμένα ξύλινα πάνελ ή κουρτίνες κατασκευασμένες από πλαστικά σχέδια.

Πολλές φορές περπατώντας σε κάποια παραλία σίγουρα έχετε βρεθεί μπροστά σε  κομμάτια ξύλου ή κορμούς δέντρων που προσπεράσατε ,  σίγουρα όμως δεν σκεφτήκατε ποτέ πόσο χρήσιμα μπορούν να σας φανούν.  Με μια απλή ξύλινη κατασκευή σαν βάση μπορείτε να στηρίξετε τους κορμούς και να βάλετε τη φύση και κατ επέκταση όλη τη θετική ενέργεια που η ίδια έχει μέσα στο σπίτι,  σας χωρίς κόστος.

Διαχωριστικό-από-bamboo1

15-eclectic-family-room

corda1

120427_seperators-3_44984658

3. Γυάλινα Διαχωριστικά

Ένας έξυπνος τρόπος να διαχωρίσετε την κουζίνα με το καθιστικό  είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απλό διαχωριστικό με σχέδια αμμοβολής ή αν θέλετε να δώσετε περισσότερο χρώμα και ποιότητα να τοποθετήσετε ένα πολύ κομψό βιτρώ. Πρακτική λύση επίσης είναι να δώσετε ένα διαφορετικό στιλ με κατασκευή από υαλότουβλα ή να τοποθετήσετε μια γυάλινη πόρτα με χρωματιστά σχέδια ώστε να δώσετε και χρωματική ένταση.

120427_seperators-7_885553094

ceb2ceb9cf84cf81cf89-cf80cebfcf81cf84ceb5cf83-cf80ceb1cf81ceb1ceb8cf85cf81ceb1-cebfcf81cebfcf86ceb5cf83-ceb1ceb3ceb9cebfceb3cf81ceb1

fly-colour

floria

kuchnia_otwarta_007_p-44304_00

4. Παραβάν  

Με έναν εύκολο τρόπο ζωγραφίζοντας ή φωτογραφίζοντας μια αγαπημένη παράσταση μπορείτε να φέρετε τη θάλασσα στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρα  δημιουργώντας αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας.

Σε πιο ελεύθερο στυλ μπορείτε να κατασκευάσετε και μόνοι σας ένα παραβάν από απλές τάβλες διακοσμώντας τες με κάδρα και φωτογραφίες από τοποθεσίες και πρόσωπα που σας είναι αγαπημένα.

Σε πιο ρομαντική γραμμή μπορείτε να κατασκευάσετε ένα παραβάν από παντζούρια πεπαλαιωμένης βαφής τέλεια εναρμονισμένης με τις υπόλοιπες ρομαντικές αποχρώσεις του μπεζ ή να τοποθετήσετε έτοιμα ξυλόγλυπτα παραβάν στον χρωματισμό που επιθυμείτε.

images (2) παραβάν από παλέτες

_ZANOTTAParaventFIOREEdizioniZANOTTAFabrizioBerteroAndreaPantoSimonaMarzoli20061_1359590754

paravan-1

paravan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *