Έπιπλα Θεσσαλονίκης VS Έπιπλα εισαγωγής – Τι πρέπει να προσέξουμε

Επειδή αρκετό καιρό τώρα υπάρχει μία άτυπη διαμάχη μεταξύ Ελληνικών επίπλων και εισαγωγής αποφασίσαμε να γράψουμε όσο το δυνατό αναλυτικότερα γίνετε τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε κατηγορία επίπλου ώστε να σας βοηθήσουμε να βγάλετε να δικά σας συμπεράσματα.

Έπιπλα Θεσσαλονίκης και ελληνικήw παραγωγής:

Ένα από τα πολλά θετικά που υπάρχουν στα έπιπλα ελληνικής παραγωγής είναι το γεγονός ότι ενισχύεται η τοπική οικονομία και δίνονται κάποιες θέσης εργασίας που πλέον στις μέρες έχει γίνει πολύ σημαντικό να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή. Πέραν τούτου όμως υπάρχουν και πολλά ακόμα θετικά όπως το ότι επιλέγοντας ένα έπιπλο τοπικής παραγωγής εξασφαλίζετε μία κλάση ποιότητας τουλάχιστον άνω του μετρίου στην χειρότερη περίπτωση. Επίσης υπάρχει κάποιος ο οποίος αν δεν έχει κάνει καλή δουλειά για εσάς τότε μπορείτε να τον κάνετε να λογοδοτήσει. Η τεχνική υποστήριξη σε ένα έπιπλο το οποίο για παράδειγμα έχει παραχθεί στην Θεσσαλονίκη και εσείς μαίνεται Θεσσαλονίκη σαφώς είναι πολύ γρηγορότερη, αποτελεσματικότερη και άμεσα επιλύσιμο το οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Στα θετικά προσθέτουμε και το κομμάτι του τρόπου πληρωμής αν και αυτό έχει να κάνει τις περισσότερες φορές με την εκάστοτε πολιτική του καταστήματος που εμπορεύεται το έπιπλο. Επίσης ένα από τα σημαντικότερα θετικά στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε είναι οι επιλογές που έχουμε όσο αφορά χρώματα, διαστάσεις υφάσματα κτλ. Στα ελληνικά έπιπλα μπορούμε να παραμετροποιήσουμε το προϊόν που επιθυμούμε έτσι ακριβώς όπως το θέλουμε και μας βολεύει στο σπίτι μας.

Σίγουρα όμως και η επιλογή ενός επίπλου εισαγωγής δεν είναι λάθος σε καμία περίπτωση. Συνήθως τα έπιπλα εισαγωγής είναι αρκετά οικονομικότερα από το αντίστοιχο ελληνικό. Μπορεί η ποιότητά τους να είναι αρκετά υποδεέστερη σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως: κρεβάτια, συρταριέρες, ντουλάπες, και οικονομικά σαλόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βάση των κριτηρίων που επιλέγουμε είναι πάντα αρνητικό. Έχουν πάρα πολύ καλό design. Τα μετρίου οικονομικού bugdet έπιπλα κυρίως και όχι τα οικονομικά έχουν πάρα πολύ όμορφο σχεδιασμό και πολλές φορές πρωτότυπο. Δεν υπάρχει αναμονή στην παράδοση γιατί όλα είναι διαθέσιμα και δεν χρειάζεστε να παραχθεί από κάποιον. Αν και δεν έχουν σχεδόν καθόλου τεχνική υποστήριξη και τα οικονομικά έπιπλα εισαγωγής δεν συνιστάτε να μεταφερθούν περισσότερες από 2 φορές γιατί καταστρέφονται τα δεσίματα τους μπορούν να είναι μία καλή λύση αν το κατάστημα στο οποίο θα το αγοράσετε αναλάβει να το το τοποθετήσει κιόλας για να έχει και την ευθύνη του αποτελέσματος.

Εμείς στην εταιρεία μας πιστεύουμε στον Έλληνα παραγωγό και θεωρούμε ότι τα έπιπλα Θεσσαλονίκης έχουν το ηθικό και ποιοτικό πλεονέκτημα και γι αυτό το 90% των προϊόντων μας είναι από εργοστάσια, βιοτεχνίες και κατασκευαστές αποκλειστικά της Ελλάδας με κύκλο εργασιών εντός της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *