Επίπλωση ξενοδοχείων

Η επίπλωση ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων όπως την βλέπουμε στην esthisi-design

Η επίπλωση ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων στην εταιρεία μας είναι μία άκρως σοβαρή και μεθοδική διαδικασία. Στην esthisi-design γνωρίζουμε καλά ότι η επίπλωση ενός ξενοδοχείου δεν αρκεί μόνο να παρέχει άνεση και να εντυπωσιάζει τον ιδιοκτήτη, αλλά πρωτίστως τους πελάτες του ίδιου του ξενοδοχείου. Έτσι στην εταιρεία μας έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες υλικοτεχνικές υποδομές με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και έχουμε στελεχώσει το τμήμα ξενοδοχειακής επίπλωσης με τους κατάλληλους ανθρώπους όπως: σχεδιαστές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συμβούλους, κατασκευαστές επίπλων, για να μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε επαγγελματία τις λύσεις που θέλει με απόλυτη συνέπεια.

Στη εταιρεία μας ακολουθείται μία ολοκληρωμένη διαδικασία όσο αφορά την ξενοδοχειακή επίπλωση προτείνοντας πάντα ολοκληρωμένες λύσεις βάση του αρχικού σχεδίου που έχει ορίσει ο ιδιοκτήτης για την εικόνα που θέλει να εκπέμπει το ξενοδοχείο του.

Η συνέπεια, η ποιότητα αλλά και το after sale service που διαθέτουμε είναι οι βασική άξονες που δημιουργούν όλες τις συνθήκες ώστε να υπάρχει μία γόνιμη και επιτυχημένη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Η εσωτερική αυστηρότητα σε συνδυασμό με την ανάγκη διαφοροποίησης από το σύνολο των επαγγελματιών στο χώρο είναι τα στοιχεί που διέπουν την εταιρεία μας σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εξασφαλίζοντας το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Για εμάς η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είναι ξεχωριστεί και αντιμετωπίζετε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια παρέχοντας τις ίδιες υπηρεσίες, είτε πρόκειται για μικρά ή μεγάλα project. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι ο τουρισμός για την χώρα μας είναι ο κόμβος της οικονομίας και θέλουμε με την σειρά μας να προσφέρουμε τα μέγιστα συμβάλλοντας έτσι το ελάχιστο για την ανάδειξη των υπηρεσιών μας στην χώρα μας.

Σεβόμαστε πάντα το οικονομικό budjet που έχει θέσει η εκάστοτε επιχείρηση και προτείνουμε πολλές λύσεις ανάλογα με τις δυνατότητες και το εύρος που έχετε ορίσει εσείς. Λειτουργούμε με λογική γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση της αγοράς και με σεβασμό προς την επένδυση.

Προσπαθούμε να αναγάγουμε την επίπλωση ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων σε επιστημονική βάση και για αυτό έχουμε υιοθετήσει ένα σύστημα λειτουργίας τέτοιο εκμεταλλευόμενοι όλα τα σύγχρονα εργαλεία του marketing διαθέτοντας ακόμα και την πιστοποίηση της google «Grow Greek Tourism Online» ώστε να δημιουργεί το πρόσφορο έδαφος για να μπορεί το κάθε όραμα κάθε επενδυτή να γίνετε πραγματικότητα .

Η επίπλωση ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων δεν είναι για εμάς μία μία απλή διαδικασία αλλά η επικοινωνία της επιχείρησής με τους πελάτες σας.

Sofa
Economy Beds
Ντουλάπες
Στρώματα
Λευκά είδη

Οι διαδικασίες που ακολουθούμε

Η ανάλυση

Η ανάλυση είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που δεν θα πρέπει να σας απασχολεί καθόλου, γιατί γίνετε από σύμβουλο marketing ειδικευμένο στο τομέα αυτό και μέσα από μία σειρά διαδικασιών σας εξασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Μετά την πρώτη συνάντηση θα συμπληρωθούν κάποια ερωτηματολόγια για να έχουμε μία εικόνα σαφή στο τι είδους επίπλωση θέλετε να έχει το ξενοδοχείο σας, ποιο είναι το εύρος του bugdet που θα κινηθούμε ώστε να σας κάνουμε τις κατάλληλες προτάσεις. Ο σκοπός της ανάλυσης είναι οι τελικές προτάσεις που θα γίνουν να αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλετε να εκπέμπει η επιχείρησή σας.

Η σχεδίαση

Στην σχεδίαση βάζουμε όλο το μεράκι μας, την γνώση αλλά και την φαντασία που χρειάζεται και δημιουργούμε για εσάς του χώρους της επιχείρησής σας με διάφορες εναλλακτικές προτάσεις μέσα πάντα στο οικονομικό εύρος που έχετε ορίσει εσείς. Η σχεδίαση γίνετε από ειδικευμένους διακοσμητές που έχουν άριστη γνώση των σχεδιαστικών 3d προγραμμάτων και ότι θα σας παρουσιαστεί είναι απόλυτα υλοποιήσιμο σε όλα τα επίπεδα.

Οι προτάσεις μας

Μετά την σχεδίαση και την επαναλαμβανόμενη επανασχεδίαση σας παρουσιάζουμε πλέον τις εξατομικευμένες προτάσεις μας για την επιχείρησή σας. Η παρουσίαση συμπεριλαμβάνει και το οικονομικό σκέλος τμηματοποιώντας και τιμολογώντας τα πάντα (υλικά, διαστάσεις, εργατικά για το στήσιμο, μεταφορικά, κτλ) ώστε αν χρειαστεί να αντικαταστήσουμε, προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι και να προσαρμόσουμε το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

Η υλοποίση

Στην διαδικασία της υλοποίησης σας κρατάμε μόνιμα ενήμερους δίνοντάς σας κωδικούς και πρόσβαση σε ένα σύστημα που είναι online συνέχεια και δείχνει την πρόοδο του project σας. Έτσι γνωρίζετε σε ποιο στάδιο είναι η παραγγελία σας μονίμως τηρώντας πάντα τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει από κοινού.

Η υποστήριξη

Η υποστήριξη της εταιρείας σας είναι για εμάς καθήκον. Θέλουμε να δημιουργούμε πάντα σχέσεις εμπιστοσύνης και γι αυτό όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση η οποία παραδίδεται με την ολοκλήρωση του project και σε κάθε προβληματισμό, ελάττωμα, και οτιδήποτε άλλο είμαστε πάντα δίπλα σας δίνοντας άμεσες λύσεις.

Στοιχεία που κάθε επιχείρηση τα απαιτεί