Η Esthisi-design Δημιουργήθηκε από την βραβευμένη διακοσμήτρια Δήμητρα Τσαρτσάφη με βασικό στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμηση. Ο συνδυασμός του νεανικού οράματος και της πολύχρονης εμπειρίας δίνουν στην εταιρεία μας την δυναμική που χρειάζεται για να διατηρεί μία συνεχή αυξητική τάση. Η οικογένεια Τσαρτσάφη υπηρετεί τον χώρο του επίπλου περισσότερο από μισώ αιώνα. Η έμπνευση και η δημιουργία είναι μία διαδικασία που υποστηρίζεται πλήρως από την εταιρεία μας με βασικό πυλώνα το ανθρώπινο δυναμικό της. Όλο το έμψυχο δυναμικό της Esthisi-design διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και λειτουργεί πάντα με κεντρικό πυλώνα την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Τα βασικά συστατικά της Esthisi-design που την κάνουν να διαφοροποιείται από το σύνολο της αγοράς είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διακόσμησης και επίπλωσης εσωτερικών χώρων, το μεράκι και η αισθητική υψηλών απαιτήσεων. Στην εταιρεία μας η δημιουργία του επίπλου και η διαρρύθμιση του χώρου σας είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά και μας κάνει να εξωτερικεύσουμε όλη την ανάγκη της πηγαίας δημιουργικότητάς μας. Στην Esthisi-design είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς όταν δημιουργούμε χώρους και έπιπλα που σας κάνουν ευτυχισμένους και χαίρεστε να ζείτε σε αυτούς.


Ο στόχος μας

stoxos Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να εισχωρήσει στις κορυφαίες εταιρείες του επίπλου και της διακόσμησης στην Ελλάδα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να αντιμετωπίζει την κάθε διακοσμητική ανάθεση ως μία ξεχωριστή πρόκληση και να δημιουργήσει ευχάριστους χώρους που θα εκπέμπουν την προσωπικότητα που θέλετε. Θέλουμε να δημιουργούμε περιβάλλοντα που θα χαίρεστε να ζείτε σε αυτά.

Γιατί Εsthisi-Design

SfiriΤο όνομα Esthisi Επιλέχθηκε μετά από πολλές μέρες ώριμης σκέψης ψάχνοντας κάτι που θέλαμε να εκφράζει την αισθητική και τις αισθήσεις. Διεγείροντας το μυαλό μέσα από το ολοκληρωμένο design να αισθανθεί όλα όσα θέλει να πει ένας χώρος χωρίς να χρησιμοποιήσει καθόλου τις λέξεις. Πιστεύουμε ότι η επιλογή ενός επίπλου ή μίας συνολικής διακόσμησης από έναν άνθρωπο γίνεται με βασικό στοιχείο την «Esthisi» που του αφήνει η εικόνα του. Η «Esthisi» ενός προϊόντος είναι αυτή που μας κάνει να ξεχωρίσουμε κάτι από το σύνολο της αγοράς.

Γνωρίστε μας έναν έναν

bg_image

Δήμητρα Τσαρτσάφη
Σχεδιάστρια επίπλων - Διακοσμήτρια - Υπεύθυνη πωλήσεων

Η Δήμητρα Τσαρτσάφη είναι η κινητήριος δύναμη αυτού που λέγετε esthisi - design. Με εμπειρία στον σχεδιασμό επίπλων και στην διακόσμηση χώρων από το 1998 μέχρι σήμερα δημιουργεί χώρους με υψηλή αισθητική και φινέτσα. Η εξοντωτική της ενέργεια, η ευγένεια και η διακοσμητική της άποψη είναι από τα βασικά της χαρακτηριστικά.
bg_image

Νικόλαος Τσιαρτσιάφης
Υπεύθυνος παραγωγής - Υπεύθυνος χοντρικής

Ο Νικόλαος Τσιαρτσιάφης γνωρίζει τον κόσμο του επίπλου και την κατασκευή του καλύτερα από τον κάθε έναν με εμπειρία που ξεπερνάει τα 20 χρόνια.Είναι ο ρυθμιστής της παραγωγής και ο οργανωτής για την τέλεια συναρμολόγηση των επίπλων σας. Είναι ο άνθρωπος που εξασφαλίζει για εσάς την τέλεια κατασκευή των επίπλων σας.
bg_image

Ζαχαρίας Καρεκλάς
Οικονομολόγος

Ο Ζαχαρίας Καρεκλάς είναι απόφοιτος οικονομικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στελεχώνει το τμήμα πωλήσεων