Στην Esthisi-design σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να σας προσφέρουν αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις. Για εμάς η επίπλωση του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντική υπόθεση και για αυτό την αντιμετωπίζουμε με ευθύνη.
Στο πλαίσιο της σωστής και αξιόπιστης εξυπηρέτησης του πελάτη η esthisi-design έχει δημιουργήσει την υπηρεσία «Μεταφοράς & Συναρμολόγησης» των επίπλων σας. Έτσι η εταιρεία μας, εξασφαλίζει για εσάς την σωστή λειτουργία των επίπλων σας και είστε σίγουροι ότι έχετε λάβει το προϊόν όπως το ονειρευτήκατε.
Η esthisi-design παρέχει 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα έπιπλα κατασκευής της με δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης σε ακόμα 1 χρόνο. Τα στάδια της υπηρεσίας «Μεταφορά και Συναρμολόγηση» είναι τρία:

Εγγύηση Esthisi-design

Στάδια υπηρεσίας μεταφοράς και εγγύησης

Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την ευλαβική μεταφορά των επίπλων σας και την επαγγελματική συναρμολόγηση τους. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα και ειδικά εξαρτήματα που μπορεί να χρειαστούν. Περιττό να σημειώσουμε ότι οποιαδήποτε βλάβη υπάρξει κατά την διάρκεια της μεταφοράς ή του στησίματος η εταιρεία μας αναλαμβάνει το 100% της ευθύνης.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου πραγματοποιείται εξονυχιστικός έλεγχος σε όλα τα έπιπλα που συναρμολογήθηκαν και τοποθετήθηκαν στο σπίτι σας παραδίδοντάς σας τις οδηγίες ορθής χρήσης.

Το πιο ιερό κομμάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχουμε στην δουλειά αλλά και την εκτίμησή μας στον πελάτη είναι η παράδοση της «εγγύησης και των πιστοποιητικών». Η εγγύηση και τα πιστοποιητικά που συνοδεύουν τα έπιπλα σας αναγράφουν όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους και διαθέτουν την σφραγίδα γνησιότητας της εταιρείας μας που σας καλύπτει σε περίπτωση βλάβης.

Στην esthisi-design θέλουμε να χτίσουμε την δυναμική μας με σύμμαχο τον χρόνο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φτιάχνουμε έπιπλα που θα κρατήσουν για μία ζωή. Έτσι λοιπόν χτίσαμε την υπηρεσία αυτή με πνεύμα εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας απέναντι στον καταναλωτή. Δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον καταναλωτή να έχει εγγυημένο αποτέλεσμα.

Γίνε συνεργάτης

""
1
Ονοματεπώνυμοαπαραίτητο
Πόληπροαιρετικό
Τηλέφωνοπροαιρετικό
Previous
Next

Αίτηση επέκτασης εγγύησης

""
1
Ονοματεπώνυμοαπαραίτητο
Πόληαπαραίτητο
Ημερομηνία αγοράςπροαιρετικό
Κόστος αρχικής αγοράς παράδειγμα: 500€προαιρετικό
Τύπος και μοντέλου επίπλουπροαιρετικό
Previous
Next