Πώς να επιπλώσετε το σπίτι σας για να κάνετε του χώρους σας να δείχνουν μεγαλύτεροι

Μερικά από τα μυστικά που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε για να μεγαλώσετε το σπίτι σας.

αρχείο λήψης (1)

1. Το χρώμα είναι από τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να μεγαλώσετε το σπίτι σας.

Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι φωτεινά και ανοιχτά και να θυμάστε πάντα ότι τις περισσότερες φορές τα χρώματα που διαλέγετε στο χαρτί πάντα είναι πιο ανοιχτόχρωμα από αυτά που αποτυπώνονται όταν βάφονται στον τοίχο. Επιλέξτε να βάλετε ένα έντονο χρώμα μόνο σε μικρές ποσότητες και σε σημεία που θα αναδείξουν την αρχιτεκτονική του χώρου και να θυμάστε ότι όταν κυριαρχεί ένα χρώμα προσδίδει την αίσθηση ευρυχωρίας. Ένας συνδυασμός χρώματος που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά τον χώρο του καθιστικού σε ένα μεγάλο δωμάτιο είναι η απόχρωση του μπεζ κρεμ με τις αποχρώσεις του παγωμένου μπλε.

images (4)

2. Επιλέξτε έπιπλα άνετα που δεν γεμίζουν τον χώρο και προσφέρουν λειτουργικότητα, αναπαυτικότητα και ξεκούραση.

Τέτοια έπιπλα είναι πολυθρόνες  με ποδαράκια χωρίς ύφασμα μέχρι το πάτωμα, τραπεζαρίες και τραπεζάκια   σαλονιού με αρκετές γυάλινες επιφάνειες ώστε να μικραίνει ο όγκος και να αυξάνεται η ορατότητα διαπερνώντας τα έπιπλα του δωματίου. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον μεγάλο μπουφέ από μικρότερες κονσόλες και να αντικαταστήσετε τον μεγάλο τριθέσιο καναπέ από ένα διθέσιο συμπληρώνοντας το κενό με ένα πρακτικό μικρό τραπεζάκι. Να προτιμάτε πάντα να βάζετε τα μεγαλύτερα έπιπλα στους μεγαλύτερους τοίχους ώστε να φαίνονται μικρότερα. Σημαντικό στοιχείο είναι να μην υπάρχουν πράγματα διάσπαρτα αλλά τοποθετημένα στη σωστή θέση για να προσφέρουν την αίσθηση της καθαρότητας και της τάξης.

images (3)

3. Τοποθετήστε σε κεντρικά σημεία του σπιτιού και κυρίως στους πιο στενούς χώρους καθρέπτες ώστε να πολλαπλασιαστεί ο όγκος του δωματίου προσφέροντας την αίσθηση της άνεσης.

Προτιμήστε να τους τοποθετήσετε σε κεντρικά σημεία του χώρου με γωνία ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση  του βάθους. Σημαντικό είναι ότι οι καθρέπτες πάντα αντανακλούν την απέναντι  πλευρά γι αυτό να προσέξετε απέναντι να μην υπάρχουν δυσάρεστες καταστάσεις που δεν θα θέλατε να φαίνονται.

20-Gorgeous-DIY-Mirror-Ideas-for-Your-Home-14

4. Κυρίαρχο ρόλο στο χώρο σας  παίζει ο  συνδυασμός του χρώματος στους τοίχους με τον φωτισμό.

Τα ανοιχτά χρώματα πολλαπλασιάζουν την φωτεινότητα στο χώρο σε σχέση με τους πιο σκούρους τοίχους. Αφήστε το φυσικό φως να μπαίνει άπλετο μέσα στο χώρο και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μπορείτε με μεγάλη άνεση να δημιουργήσετε τεχνητές δεσμίδες φωτός ώστε να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα. Πραγματικά θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα που θα αντικρίσετε και τη μεγάλη διαφορά φωτεινότητας.

zhemchuzhnaya_fantaziya

5.Τέλος, προτιμάτε να κρεμάτε στους τοίχους πάντα  λίγους και μεγάλους πίνακες ώστε οι τοίχοι να μη δείχνουν πολυάσχολοι και γεμάτοι και να  ζητούν την προσοχή σας.

αρχείο λήψης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *