Κάποιες συμβουλές για τις παγίδες στα οικονομικά έπιπλα και στα πακέτα επίπλωσης που θα συναντήσετε

Η επίπλωση ενός σπιτιού δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους αλλά και να είναι απόλυτα χρηστικά. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχουν χιλιάδες νέοι που ξεκινάνε την φοιτητική τους ζωή και ψάχνουν να εξοπλίσουν το σπίτι τους με οικονομικά έπιπλα για να περνάνε ευχάριστα και άνετα την καθημερινότητα τους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε όταν χρησιμοποιούμε τον όρο «φοιτητικό έπιπλο» δεν εννοούμε έπιπλο ευτελής αξίας και κάκιστης ποιότητας. Αλλά ένα οικονομικό μελαμινικό έπιπλο κατασκευασμένο από οικονομικότερα υλικά κατασκευής και λιγότερες τεχνικές δυσκολίες κατά την υλοποίησή του, αλλά με αντοχή και απόλυτη ανταπόκριση στην τιμή του.

Το «φοιτητικό έπιπλο» μπορεί να γίνει και έπιπλο για μια ζωή και επειδή στην Esthisi-Design γνωρίζουμε καλά ότι αρκετές φορές το προσωρινό γίνετε μόνιμο. Δημιουργούμε και προσφέρουμε διάφορα σετ επίπλωσης για το σπίτι υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Κάποια βασικά σημεία που πρέπει να προσέχετε όταν βλέπετε πακέτα σε οικονομικά έπιπλα και σετ επιπλώσεων:

  1. Ειδικά αυτήν την εποχή θα δείτε πολλά σετ κρεβατοκάμαρας και θα τονίζουν κάποιοι ως προνόμιο το γεγονός ότι υπάρχει και στρώμα. Φυσικά το να αγοράσεις κάτι ολοκληρωμένο σε βγάζει από πολλούς μπελάδες. Αλλά εδώ υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που λίγη δίνουν την πραγματική προσοχή που του αξίζει. Στην αγορά σήμερα υπάρχουν διπλά στρώματα με 70 ευρώ διάστασης 150χ200. Το συμπέρασμα είναι ότι θέλοντας κάποιος να αγοράσει  ένα φαινομενικά οικονομικό σε σετ και να εκμεταλλευτεί το το γεγονός ότι υπάρχει και στρώμα αγοράζει κάτι το οποίο είναι ευτελής αξίας. Το χειρότερο είναι ότι το στρώμα σε μία κρεβατοκάμαρα παίζει ίσως το πιο καθοριστικό ρόλο στην ξεκούραση μας. Οπότε καλό θα ήταν μία τέτοια ευκαιρία να την κοιτάξετε λίγο πιο αναλυτικά και να ρωτήσετε τι έχει μέσα το στρώμα και να δείτε πόσο κάνουν στην αγορά μεμονωμένα το σετ και χώρια το στρώμα και τότε να βγάλετε πραγματικά το συμπέρασμα αν σας συμφέρει ή όχι.
  2. Ένα πολύ σημαντικό σημείο στα σετ είναι τα υλικά κατασκευής και τις περισσότερες φορές σε πολύ οικονομικά έπιπλα το βασικό υλικό είναι η μελαμίνη. Εδώ δημιουργείται και πάλι ένα μεγάλο κενό όσο αφορά τα υλικά. Θέλουμε να τονίσουμε ότι υπάρχουν οικονομικά έπιπλα και ειδικά σετ κρεβατοκάμαρας με μασίφ ξύλο και mdf ακόμα και με μελαμίνη υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν σετ κρεβατοκάμαρας που συμπεριλαμβάνουν 2 κομοδίνα, συρταριέρα καθρέφτη και κρεβάτι που στηρίγματά του είναι από μασίφ 100% ξύλο οξιάς και πέφτει εκεί όλο το βάρος με πλαϊνά από mdf μόνο στα 340 ευρώ σαν αυτή. Επίσης κάτι σημαντικό που λίγη δίνουν σημασία και το γνωρίζουν είναι το πάχος της μελαμίνης. Υπάρχει η μελαμίνη η λεπτή του ενός πόντου η εναμισάρα που λέμε δηλαδή ενάμιση πόνο η δύο πόντων και η 3 πόντων. Τα περισσότερα ποιοτικά μελαμινικά έπιπλα που θα βρείτε στην αγορά γίνονται και θα πρέπει να γίνονται σε μελαμίνη τριών πόντων. Οπότε πριν αγοράσετε κάποιο σετ ή κάποια ντουλάπα οικονομική μελαμίνης ρωτήστε τη πάχος έχει. Φυσικά το πάχος είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την αντοχή του επίπλου.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά ενός οικονομικού πακέτου ή κάποιου σετ ρωτήστε και δώστε τους να καταλάβουν ότι γνωρίζετε. Καλό είναι να ξέρετε τι αγοράζετε και τη ακριβώς θα βάλετε στο σπίτι σας. Στην Esthisi-Design έχουμε την φιλοσοφία να λειτουργούμε με αλήθεια, εξωστρέφεια και απόλυτη διαφάνειας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Ο σεβασμός προς τον καταναλωτή θεωρούμε ότι είναι και ο βασικός πυλώνας για να φέρει την ανάπτυξη στο σύνολο της αγοράς. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *